Feesten

Gezellig feesten in Hoevehotel Ter Haeghe

Hoevehotel Ter Haeghe beschikt over twee zalen: het Salon en de Orangerie. In beide zalen verzorgen Koen en Karolien feestelijke events met menu’s op maat voor elke gelegenheid: babyborrel, verjaardagsfeest, familiefeest, communiefeest, lentefeest, jubileum, enz.

Hoevehotel Ter Haeghe ligt tussen de velden. Vanuit beide zalen en vanop de bijhorende terrassen kijk je uit op de groene polders. Een uitnodigend en rustgevend kader dat een mooi decor vormt voor elk feest. Geniet van een hapje en een drankje op het terras, terwijl de kinderen zich amuseren op de trampoline, het speelplein en in de speelschuur met fietsen en gocarts.

Tip: combineer jouw feest met een verblijf in het hoevehotel. Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.

Feesten in de Orangerie

De landelijk ingericht Orangerie is geschikt voor feesten van 50 tot 70 personen. De grote ramen bieden veel lichtinval en een mooi zicht op omliggende de polders. Het bijhorende terras biedt de mogelijkheid om bij goed weer het aperitief buiten te serveren. De Orangerie wordt aangeboden in een formule op maat waarbij eten, bediening en service is inbegrepen.

Contacteer ons om de organisatie van je feest te bespreken.

Feesten in het Salon

Het Salon is geschikt voor feesten tot 50 personen. Hier voel je je meteen thuis dankzij het gemoedelijke salon. Bij mooi weer is het perfect mogelijk om met je gezelschap op het terras te genieten van het aperitief. Het Salon wordt aangeboden in een formule op maat waarbij eten, bediening en service is inbegrepen.

Contacteer ons om de organisatie van je feest te bespreken.