Tafelen

Eerlijke en smaakvolle hoeveproducten sieren je bord in Hoevehotel Ter Haeghe

Koen kookt met hart en ziel. Gepassioneerd door landbouw en koken tovert chef-kok Koen zowel hedendaagse gerechten als klassiekers uit grootmoeders keuken op je bord. Hij werkt enkel met eerlijke producten afkomstig uit de eigen streek. Korte keten is hier geen modewoord, maar dagelijkse realiteit. Koen serveert rijkelijke porties met een verfijnde afwerking. Bourgondiërs welkom!

Hoevehotel Ter Haeghe ligt midden de velden. Vanuit de zaal en op het terras kijk je uit op de groene polders. Het landelijke kader draagt bij tot de beleving van de keuken. Je proeft dat het plaatje klopt. Kinderen zijn meer dan welkom en zullen zich amuseren op de trampoline, het speelplein en in de speelschuur met fietsen en gocarts.

Koen is één van de 141 West-Vlaamse chefs die omwille van hun gepassioneerde werken met wat de streek hen schenkt de titel Chef van het Lekker Westen mogen dragen.

Momenteel zijn alle (buffet)formules en inrichting van de zaak aangepast in functie van de huidige coronamaatregelen.

Maandmenu op zaterdagavond

Op zaterdagavond (19 uur) presenteert chef Koen een 3-gangen- of 4-gangendiner. Elke maand stelt hij een evenwichtig en heerlijk menu samen. Het vlees haalt hij bij hoeveslagerij Eendenhof in Avekapelle bij Veurne en de noordzeevis komt uit de vismijn van Oostende. Een heerlijk West-Vlaams biertje maakt het helemaal af. 

Maandmenu November & December

Geplette Bintjes/ venkel/ garnalen/ mosterdsabayon

***

Fazant/ Fine Champagne/ wintergarnituur/ amandelkroket

***

Appelcrumble/ ijs

Prijs excl. dranken:

  • Volwassenen: € 38

Grill Farm buffet op zondagmiddag

Elke zondagmiddag (12 uur) kan je in Hoevehotel Ter Haeghe aanschuiven voor het Grill Farm buffet. Alle producten komen rechtstreeks van bij de boer. Smaakvol en puur natuur. Dat is pas genieten.

Het Grill Farm buffet bestaat uit:

  • Een aperitief en hapje
  • Visvoorgerecht volgens seizoen
  • Varkenshaasje en chateaubriand worden à la minute gegrild in de zaal door Koen
  • Buffet met assortiment groenten, aardappelbereidingen en sausjes
  • Koffie, dessert en dranken inbegrepen tijdens de maaltijd

Prijs all-in:

  • Volwassenen: € 46 per persoon
  • Kinderen: € 18 per kind
pannekoeken

Pannenkoekenfestijn op woensdag

Er gaat niets boven een lekkere pannenkoek. Op woensdagnamiddag van 14 tot 18 uur bakt Koen verse pannenkoeken. Een feest voor de kinderen, die zich ook nog eens kunnen uitleven op de trampoline en in de speeltuin.

À volonté met 1 koffie inbegrepen: € 5 per persoon. 3 pannenkoeken per persoon in juli en augustus.

Hiervoor is geen reservatie nodig. Voor verjaardagsfeestjes of andere gelegenheden vanaf 10 personen is reservatie wel noodzakelijk.

Rouwmaaltijden

Hoevehotel Ter Haeghe verzorgt ook rouwmaaltijden. We ontvangen je gezelschap in een privézaal in een rustige sfeer en bieden je een warme maaltijd of broodjesmaaltijd aan. Er is een ruime parking.

108 web @Nick Decombel Fotografie

Kerstmenu

vrijdag 24 december 2021 om 19 uur
zaterdag 25 december 2021 om 12 uur

Aperitief met versnapering

Knolseldersoep / spek / kervel

Kabeljauw / risotto / parmezaan

Charolais rund /
groentenboeket / rode wijnsaus / gratin

Kerstdessert

Koffie en versnaperingen

Met aangepaste wijnen 62 euro p.p.
Kinderen onder 12 jaar 25 euro (aangepast)

Reservatie noodzakelijk

124 web @Nick Decombel Fotografie

Nieuwjaarsontbijtbrunch

1 januari 2021 van 9 tot 11 uur

Gevarieerd ontbijtbuffet met miniboterkoekjes,
assortiment broodjes, boerenbrood,
krentenbrood, kaas- en vleesassortiment,
yoghurt, choco, ontbijtgranen, vers fruit,
huisgemaakte confituur, in de zaal gebakken
eitjes, warme worstjes en spek
met koffie, fruitsap, thee of chocolademelk.

18 euro p.p.

Reservatie noodzakelijk

099 web @Nick Decombel Fotografie

Van OUD naar NIEUW

31 december 2021 om 19.30 uur

Bubbels met fijnproevers

Agnes Sorelroomsoep

Gebakken Zeebaars / spitskool /
shi-itake / stoofpuree

Edelhert / Grand Veneursaus /
groentenparade / Hasselbackaardappel

Eindejaarsdessert van de chef

Koffie / fijne zoetigheden
Om middernacht een glaasje …
van oud naar nieuw

Met aangepaste wijnen 72 euro p.p.

Reservatie noodzakelijk